FOTO Koncert za pamćenje – Klapa Cambi oduševila publiku hotela Milenij

S obzirom na veliki interes koji su ove godine iskazali gosti, uz idući nastup Matije Cveka, Alena Đurasa, Antonele Đinđić i Edgara Rupene, ‘Music by the Sea’ nastavljamo sa čak još tri koncerta u kolovozu“, najavila je Ranka Gismondi, event manager u Amadria Park hotelima, a koji će se održati prema sljedećem rasporedu Marko Tolja (15. kolovoza), Cabaret á la carte by Karolina Šuša (22. kolovoza),  Jacques Houdek (29. kolovoza).

Opatija Još jedan četvrtak, još jedan nezaboravni nastup na najpoznatijoj terasi Opatije, ovaj puta Klape Cambi. Ljetni ciklus gala koncerata pod nazivom ‘Music by the Sea’ oduševio je punu terasu hotela Milenij, a brojni turisti i gosti napunili su i šetnicu Lungomare na kojoj su uživali u nastupu jedne od najboljih hrvatskih klapa.

Uz to što su gosti u riječ pratili poznate izvedbe i obrade klape Cambi, u čarobnoj večeri se uživalo do kasnih večernjih sati. Terasu je posebno krasio i gastro kutak s vrhunskom ribom, školjkama, škampima, kamenicama i pjenušcem kako bi gosti hotela, posjetitelji i turisti mogli uživati u jedinstvenoj ponudi te da svoj odmor u Opatiji i Hrvatskoj dožive kao mjesto uz koje će vezati najljepše uspomene.

– Ideju i dugogodišnju organizaciju ljetnih gala koncerata na terasi hotela Milenij odavno su prepoznali gosti hotela, ali i posjetitelji Opatije kao vrhunski glazbeni događaj koji je tijekom godina postao prepoznatljiv projekt terase hotela Milenij  u ljetnim mjesecima. S obzirom na veliki interes koji su ove godine iskazali gosti, uz idući nastup Matije Cveka, Alena Đurasa, Antonele Đinđić i Edgara Rupene, ‘Music by the Sea’ nastavljamo sa čak još tri koncerta u kolovozu“, najavila je Ranka Gismondi, event manager u Amadria Park hotelima, a koji će se održati prema sljedećem rasporedu Marko Tolja (15. kolovoza), Cabaret á la carte by Karolina Šuša (22. kolovoza)  i Jacques Houdek (29. kolovoza).

Rezervacije stolova primaju se na recepciji hotela Milenij (hotel.milenij@amadriapark.com / +385 51 202 000).

error: Content is protected !!