Koncert: Zoran Dukić u Adriaticu

klasicna_gitara_sm…na programu će se naći djela renomiranih kompozitora…
…nakon koncerta održati će se promocija Zdravih mesnih proizvoda Bregi i vinarije Dragun iz Iloka…
…također održati će se savjetovanje i skupština Hrvatske udruge gitarističkih pedagoga 2010…

Opatija – Zoran Dukić, gitarist svjetskog glasa održati će koncert, u sklopu skupa hrvatskih gitarista, ovog petka, 19. studenog s početkom u 20 sati, u kongresnoj dvorani hotela Adriatic.
– Osim što će svi prisutni moći uživati u glazbi, prava gastro i eno priča slijedi odmah nakon koncerta. Naime, Zdravi mesni proizvodi Bregi i vinarija Dragun iz Ilok predstaviti će svoje proizvode i pritom prirediti malu zakusku. Graševina, Chardonnay, Sauvignone, Traminac, upotpunjeni izvrsnim okusima raznih delicija iz široke palete Mesnih proizvoda Bregi dodatno će oplemeniti ovaj izvrstan koncert, kazao nam je Ante Radnić ravnatelj glazbene škole Tarla.
Inače, Dvanaesti skup hrvatskih gitarista koji organizira Hrvatska udruga hrvatskih pedagoga u suradnji s opatijskom Glazbenom školom ”Tarla”, počinje sutra, u petak 19. studenog. Tijekom dvodnevnog programa u Opatiji će se okupiti brojni pedagozi i virtuozi na gitari, a predviđena su brojna stručna predavanja. Također, održati će se redovita godišnja skupština, kao i predstavljanje časopisa ‘Gitara’, izložba gitara, notnih zapisa i raznog pribora.
Ulaz na koncert je slobodan.
N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!