Koncertni povratak riječke pjevačice – Tina Vukov ovog petka nastupa u kavani&baru Grad @ Rijeka

Dođite i uživajte u prekrasnom glasu ove predivne riječke pjevačice koja će za ovu priliku nastupiti u pratnji klavijaturiste, poručili su iz kavane Grad.

Rijeka – Nakon dugog izbivanja s glazbene scene Tina Vukov nastupii će u kavani Grad ovoga petka, 13. travnja s početkom u 21 sati.

Tina Vukov svoje je prve glazbene korake započela u riječkoj glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova no javnosti je poznatija od nastupa na Dori – Hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije gdje je u suradnji s Matija Dedić triom pjevala pjesmu pod nazivom “Tuga dolazi kasnije“. Ovo će ujedno biti dugo očekivani nastup nakon izbivanja s glazbene scene, a Tina će ovom prilikom nastupiti u pratnji klavijaturiste.

– Dođite i uživajte u prekrasnom glasu ove predivne riječke pjevačice koja će za ovu priliku nastupiti u pratnji klavijaturiste. Rezervirajte svoje mjesto jer su rezervacije obavezne, a iste možete učiniti na broj: 091/272 6163. U rezervaciju je uključen ukusni finger food i piće, poručili su iz kavane Grad.

Grad je novo mjesto u Rijeci u kojem vas gotovo svakog vikenda očekuje ugodna svirka popraćena velikim izborom finger food-a kao i kvalitetnih pića. Kroz dosadašnje postojanje kavana je ugostila poznate pjevače i bendove kao što su Damir Kedžo, Zvonimir Radišić, Katja Budimčić Sabljar, Dino Ivelja, Duo Brutalero, Cons Acoustic.. Osim glazbenih svirki, u Gradu se održavaju zanimljive i edukativne prezentacije vina.

Uz večernji vikend program, Grad vas svakog dana očekuje sa svojim zanimljivim izborom marenda i jela općenito, slatkih zalogaja iz poznate slastičarne Kaokakao, kvalitetnog izbora pića i ugodnim ambijentom.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!