Koncertnim nastupom Damira Kedže zatvara se ovogodišnje Ljeto na Gradini

etno_jazz_damir_kedzo_matulji_2015_1

Singlove s prvog studijskog albuma. Na jubilarnom 10. Ljetu na Gradini Damir će izvesti svoje već dobro poznate hitove i pjesme koje će se naći na novom studijskom albumu.

Rijeka – Zatvaranje jubilarnog 10. Ljeta na Gradini održat će se u nedjelju, 13. rujna, koncertnim nastupom Damira Kedže.

damir_kedzo_trsat

Damir Kedžo od malih nogu pokazuje talent za pjevanje. Sa 16 godina usmjerava svoj život prema glazbi prijavom na Story Super Nov@ Music Talents. Kao samostalni izvođač dugogodišnji je osvajač mnogobrojnih nagrada na festivalu ”Melodije Istre i Kvrarnera“.
2013. godine briljirao je nastupom na Trsatskoj gradini, a to je ujedno bio i njegov prvi samostalni koncert na kojem je izveo covere svjetskih recentnih hit naslova i predstavio singlove s prvog studijskog albuma. Na jubilarnom 10. Ljetu na Gradini Damir će izvesti svoje već dobro poznate hitove i pjesme koje će se naći na novom studijskom albumu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 80 kuna za sjedenje i 60 kuna za stajanje. Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara sat vremena ranije.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!