Korak naprijed za Maura – Ove nedjelje održava se boćarski turnir s bogatim programom za pomoć u liječenju malog dječaka

Mauro Barak je 10-godišnji dječak koji je svoju borbu počeo prije 6 godina kada su mu pukle obje kosti desne potkoljenice. Ubrzo mu je dijagnosticirana vrlo rijetka i teška dijagnoza kongenitalna pseudoartroza tibije i fibule.

Viškovo – Humanitarna akcija za liječenje malog Maura Baraka, nakon nedavno održanog turnira u piciginu, nastavlja se ovog vikenda kada BK Marinići u suradnji s udrugama iz Viškova organizira 3. Međunarodni humanitarni boćarski turnir s popratnim aktivnostima. Kako su najavili organizatori, u programu će svako pronaći ponešto za sebe, a sve s humanitarnim ciljem; da se pomogne malom dječaku iz Rijeke Mauru Baraku u njegovoj borbi za “Korak naprijed”.

Mauro Barak je 10-godišnji dječak koji je svoju borbu počeo prije 6 godina kada su mu pukle obje kosti desne potkoljenice. Ubrzo mu je dijagnosticirana vrlo rijetka i teška dijagnoza kongenitalna pseudoartroza tibije i fibule. U rujnu ove godine Maura čeka još jedna velika bitka i operacija u Beču za koju obitelj apelira na pomoć u prikupljanju financijskih sredstava.

Program će se održati u nedjelju, 2. rujna, s početkom već u 8.30 sati svečanim otvorenjem 3. Međunarodnog humanitarnog boćarskog turnira uz mažoretkinje Halubajke Viškovo. U 13 sati počinje kuhanje kotlića, a u 16 sati turnir u briškuli i trešeti, a od 18 sati kreće glazbeni program uz male harmonikaše, dječji zbor Zvona Viškova, Limenu glazbu Marinići te bend Grooversi i Trio Cukar & kafe.

Za posjetitelje je organizirana bogata tombola, a sva prikupljena sredstava biti će namijenjena za liječenje malog, ali hrabrog dječaka Maura Baraka.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!