Kraj školske godine u Foliotu @ Matulji

Arhiva

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže roditeljima, obiteljima i prijateljima vrijednih, malih polaznika i polaznica Udruge Foliot te budu dio završetka još jedne školske godine u Foliotu.

Matulji – Iako nastavlja sa svojim redovnim radionicama do kraja lipnja, Udruga Foliot – Centar za djecu i mlade Matulji ovoga je tjedna pripremila završne prezentacije većine svojih redovnih radionica.

– U utorak, 12. lipnja u Holu Općine Matulji, u 17 sati otvorit ćemo izložbicu malih kreativaca i kreativki koji su tijekom cijele školske godine marljivo izrađivali prava mala umjetnička djela. Izložbica će biti otvorena do kraja lipnja. Istoga dana, u 18 sati u Vijećnici Općine Matulji održat će se igrokaz jezičnih radionica Udruge Foliot. Tijekom cijele školske godine, u Foliotu su aktivne četiri jezične grupe (engleskog i talijanskog jezika), a ovim će igrokazom mali Talijani i Englezi i pokazati što su naučili. U četvrtak, 14. lipnja u Sportskoj dvorani Općine Matulji, u 19 sati održat će se plesna priredba plesnog studija Vibe, najbrojnije i najrasplesanije radionice Udruge Foliot. Mali će plesači i plesačice pokazati sve plesne koreografije koje su tijekom godine uvježbali, poručili su iz Foliota.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže roditeljima, obiteljima i prijateljima vrijednih, malih polaznika i polaznica Udruge Foliot te budu dio završetka još jedne školske godine u Foliotu.

– Osim plesne, kreativne i jezičnih radionica, u Foliotu se održava i filmska radionica koja će svoje filmske radove i ove godine prikazati u sklopu festivala CIK, u matuljskom Amfiteatru. Redovne radionice u Udruzi Foliot provode se u sklopu programa „Školska godina u Foliotu“, a kojeg podržava i Općina Matulji. Udruga Foliot u srpnju će nakratko zatvoriti vrata zbog uređenja i renoviranja prostora, no već u kolovozu pripremaju razne zanimljive aktivnosti (radionicu animiranog filma, radionicu glume, likovne, plesne radionice….). Više informacija o aktualnim i nadolazećim projektima Udruge potražite na službenoj web ili Facebook stranici Udruge te na mailu udruga.foliot@gmail.com, dodali su iz udruge.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!