Kreće javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš izgradnje drugog kolosijeka pruge od Škrljeva do Jurdana

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije pruge od Škrljeva do Jurdani trajat će od 28. prosinca do 28. siječnja, a javno izlaganje o Studiji održat će se u srijedu, 16. siječnja u Vijećnici Grada Rijeke, s početkom u 17 sati.

Rijeka/Matulji – Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Primorsko-goranske županije najavio je početak Javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije pružne dionice Škrljevo – Rijeka – Jurdani.

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš izgradnje drugog kolosijeka, obnove i modernizacije pruge od Škrljeva do Jurdani trajat će od 28. prosinca do 28. siječnja, a tijekom tog vremena uvid se može obaviti u Informativnom centru Grada Rijeke radnim danom od 10 do 14 i od 16 do 18 sati, kao i u vijećnicama Općine Matulji (radnim danom od 9 do 14 sati) te Grada Bakra (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 11 sati te utorkom i četvrtkom od 12 do 15.30 sati).

Osim toga, studija će biti dostupna i na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Javno izlaganje o Studiji održat će se u srijedu, 16. siječnja u Vijećnici Grada Rijeke, s početkom u 17 sati.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na studiju mogu se dostaviti tijekom trajanja javne rasprave, upisom u knjigu dostupnu na mjestima izlaganja, davanjem izjave u zapisnik tijekom javnog izlaganja, dostavom poštom ili e-mail adresu graditeljstvo@pgz.hr.

– Prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji se dostavljaju pisanim putem moraju biti napisani čitko i razumljivo, uz ime i prezime, adresu i potpis podnositelja. Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi, poručili su iz županijskog odjela za prostorno uređenje.

 

error: Content is protected !!