Kreću događanja na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici: U subotu besplatna projekcija velikog filmskog hita

Prikladni naslov za prvu filmsku projekciju koja će se održati u ovim izvanrednim uvjetima, nametnuo se sam od sebe. Radi se o nagrađivanoj južnokorejskoj drami „Parazit“ koja je u posljednjih šest mjeseci obilježila i pokorila filmski svijet, poručili su iz Festivala Opatija.

Opatija – S veseljem najavljujemo da ćemo ove subote, 16. svibnja s početkom u 20.30 sati ponovo pokrenuti program na opatijskoj Maloj ljetnoj pozornici. Prikladni naslov za prvu filmsku projekciju koja će se održati u ovim izvanrednim uvjetima, nametnuo se sam od sebe. Radi se o nagrađivanoj južnokorejskoj drami „Parazit“ koja je u posljednjih šest mjeseci obilježila i pokorila filmski svijet, poručili su iz Festivala Opatija.

Svi posjetitelji moraju se pridržavati propisanih mjera ponašanja i uputa istaknutih na ulazu. Stolice su postavljene u parovima međusobno udaljenim 2 metra pa su organizatori zamolili posjetitelje da ih ne pomiču niti premještaju.

– Ulaz je slobodan, no broj posjetitelja je ograničen, zato molimo one koji bi željeli prisustvovati projekciji da prethodno najave svoj dolazak na broj telefona +385 99 2271 377 (od četvrtka do subote u periodu od 8 do 16 sati). Film je u večernjim satima, stoga se toplije obucite i pridružite nam se, uz kokice i piće, na prvoj ovosezonskoj projekciji u izazovnim okolnostima, ali pod istim zvjezdanim nebom, kazali su iz Festivala Opatiaj.

error: Content is protected !!