Krenite Ispočetka uz Teatar Exit @ Opatija

predstava_ispocetka_teatar_exit

U predstavi koju je režirao Mislav Brečić glavne uloge igraju vrhunski glumci Jelena Miholjević, Krešimir Mikić, Sreten Mokrović i Bojan Navojec.

Opatija – Proljetna kazališna sezona Festivala Opatija nastavlja se uz kazališnu predstavu ”Ispočetka” koja će se u izvedbi zagrebačkog Teatra EXIT održati u nedjelju, 23. ožujka s početkom u 20 sati u dvorani opatijskog hotela Adriatic.

U predstavi koju je režirao Mislav Brečić glavne uloge igraju vrhunski glumci Jelena Miholjević, Krešimir Mikić, Sreten Mokrović i Bojan Navojec. Ispočetka Mislava Brečića slojevito je strukturirano tkivo jazzerske harmonike što povezuje i isprepliće nekoliko razina realiteta unutar kojih je svako dramsko lice duboko uvjetovano određenom pričom koju ne može otpustiti.

Uz seciranje stanja današnjega svijeta, rasute obitelji te kazališta vođenog diktatom profita, Brečić otvara mogući smjer djelovanja koji uvijek kreće isključivo od pojedinca samog, od njegove vjere u mogućnost oprosta i kretanja – ispočetka.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u prodajnim mjestima Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici i u uredu na adresi Maršala Tita 101 (bivši turistički ured), te u trgovinama Foto Revija i Antikvarijat Ex Libris u Rijeci. Do ulaznica se može i putem on-line prodaje.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!