Kriv je!

Mošćenička Draga

Mošćenička Draga

Matulji, Lovran, Kastav, Mošćenička Draga – Danas završava peto godišnje doba i to spaljivanjem pusta na cijeloj Liburniji. Donosimo vam kratki podsjetnik gdje sve možete biti prisutni i uživati u posljednjem danu maškara.
U Kastvu na pusnu sredu djeca iz dječjeg vrtića ”Vladimir Nazor” suditi će mićemu Pustu točno u podne, dok će cijela ovogodišnja pusna fešta završiti će spaljivanjem pusta i to u Rubešima u 17, 30, a u Jurčićima u 18, 30. U Općini Matulji također se pust pali na današnji dan, iz pusnog društva Matulji podsjećaju da će se danas tradicionalno spaljivati na Kancelirovoj šterni s početkom u 17 sati.
U Lovranu na lovranskom mulu pust će se spaliti u 15 sati, a ako stignete ,obavezno idite na najveće spaljivanje pusta u Mošćeničku Dragu koje će se održati u 17 i 30. Upravo tada ćemo konačno saznati za što je sve Gobo kriv i za što će ga se osuditi. Osudili oni njega ili ne, kasnije se možete zabaviti na fešti uz bakalar u hotelu Marina. Ne budite lijeni i iskoristite posljednje minute ovogodišnjeg petog godišnjeg doba.
Ivan Mellor

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net