Kršan priprema bogat program povodom obilježavanja dana općine

Kršan priprema bogat program povodom obilježavanja dana općine

Arhiva: KUD Ivan Fonović Zlatela

— Na Dan sv. Jakova, zaštitnika Općine, u četvrtak 25. srpnja u Starom gradu Kršanu s početkom u 19 sati slavit će se Sveta misa, najavili su organizatori.

Kršan – Sjednicom Općinskog vijeća koja je na rasporedu večeras, 19. srpnja u 19,30 sati  u Kršanu počinje svečano obilježavanje  Dana Općine.

— Središnji dio proslave započinje u subotu, 20. srpnja kada će se na Sportsko-rekreacijskom centru Pristav od 19 sati predstaviti domaći KUD Ivan Fonović Zlatela i njihovih gostiju RKUD Rudar iz Raše, a djelić bogatog kulturnog nasljeđa bošnjačke nacionalne manjine pokazat će i članovi KUD-a „Kršanski ljiljani“. Zabavni program počinje uz zvukove Duo Fenix, a večernja zabava svoje će finale imati nastupom grupe Vigor. U subotnje poslijepodne svi će posjetitelji biti u prilici kušati domaće proizvode Poljoprivredne zadruge Čepić polje. Brojna sportska događanja  bit će na rasporedu  i u nedjeljno jutro, a  večer je rezervirana za nastup muške klape Kastav na plominskoj Lombordi u 21 sat. Na Dan sv. Jakova, zaštitnika Općine, u četvrtak 25. srpnja u Starom gradu Kršanu s početkom u 19 sati slavit će se Sveta misa, najavili su organizatori.

error: Content is protected !!