KUD Učka Matulji ove nedjelje održat će svečani koncert Božićna harmonija uz pratnju ‘mladih nada’ glazbene scene

Uz prigodni repertoar, s kojim će se predstaviti publici, Učkarice će s ponosom predstaviti nove mlade nade, pjevačice općine Matulji, koje su vrlo emotivno vezane uz svoje starije kolegice.

Matulji – Koncert Božićna harmonija KUD-a Učka Matulji, održati će se u nedjelju, 23. prosinca u matuljskoj Crkvi Krista kralja s početkom u 19 sati.

Uz prigodni repertoar, s kojim će se predstaviti publici, Učkarice će s ponosom predstaviti nove mlade nade, pjevačice općine Matulji, koje su vrlo emotivno vezane uz svoje starije kolegice. Karla Pupis, kao najmlađa članica zbora,  promovirati će nedavno objavljenu autorsku skladbu „Gdje god“, iza koje stoji autorsko-producentski tim Arijane Kunštek, Ines Prajo i Ivana Popeskića, a za koju je napravljen i spot prvijenac, renomiranog redatelja Igora Modrića. Instrumentalna pratnja će joj biti mladi kolege Benjamin Klanjac (viola) i Tin Fledrović (klavijature).

Karla Stanić će predstaviti sa pjesmom po svom izboru, uz instrumentalnu pratnju prof Tajane Dukić i pjevački zablistati po prvi put u društvu Učkarica. Možda i ona poželi jednog dana postati dio ovog odličnog ženskog tima, zaljubljenica u glazbu i svoj rodni kraj.

Zborom dirigira Saša Matovina, a kroz ovu glazbeno –  božićnu priču provesti će nas voditeljica programa Nina Dukić Srok.

– Organizatorice zahvaljuju svom pokrovitelju Općini Matulji na finacijskoj podršci, župniku vlč.Peri Marijanoviću, a posebno im je drago da ovim koncertom mogu na neki svoj poseban način zahvaliti svim ljudima dobre volje, i poželjeti im sretan i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu novu 2019. godinu, kazala je predsjednica KUD-a Doris Stanić.

 

error: Content is protected !!