Kupuj lokalno, spasimo naše OPG-ovce – Centralno Facebook mjesto za ponudu i potražnju proizvoda lokalnih proizvođača

Cilj grupe je pomoći lokalnim OPG-ovcima tako što ćemo ih od krize spasiti kupnjom njihovih proizvoda

Rijeka – U ovo doba epidemije, kada je važno ostati doma i na najmanju moguću mjeru svesti izlaske i socijalne kontakte, važno je naći najoptimalniji način za opskrbu svoga kućanstva. Obzirom na činjenicu da su s radom prestale i tržnice, javila se potreba za organizacijom sustava koji će lokalnim OPG-ovima i kupcima željnima njihovih proizvoda omogućiti brzu i efikasnu komunikaciju i organizaciju kupnje i dostave proizvoda.

Budući da obzirom na situaciju veliku većinu vremena provodimo na internetu i društvenim mrežama, logično rješenje za spajanje “ugodnog s korisnim” zapravo se nametnulo samo od sebe. Facebook grupa “KUPUJ LOKALNO! Spasimo riječke OPG-ovce” nudi nam baš to.

– Cilj grupe je pomoći lokalnim OPG-ovcima tako što ćemo ih od krize spasiti kupnjom njihovih proizvoda. Kupnjom lokalnih proizvoda, osim što spašavamo naše sugrađane od propasti, zdravije se hranimo. A ako smo nešto u ovoj krizi shvatili onda je to koliko je zdravlje bitno. Nisu svi u mogućnosti hraniti se skupljom hranom, ali dobar dio nas može si dozvoliti platiti koju kunu više. Nas ne košta puno, a spašava mnoge obitelji, stoji u opisu grupe koja služi za razmjenu informacija te objave lokalnih OPG-ovaca.

Facebook lokacija grupe KUPUJ LOKALNO! Spasimo riječke OPG-ovce

error: Content is protected !!