Kvalifikacije za Kup Hrvatske: Kadeti poraženi od Krune Osijek

vaterpolo33Kadeti Vaterpolo kluba Opatija poraženi su na gostovanju u Varaždinu, u kojem domaće utakmice igra osječki klub rezultatom 10 : 7, te su se, s ovim porazom, oprostili od daljnjeg natjecanja u ovogodišnjem takmičenju Kupa Hrvatske.
Nakon prve četvrtine i rezultata 1 : 0 za Krunu u drugom i trećem dijelu Osječani postižu čak sedam pogodaka a Opatijci samo jedan i tako dolaze do uvjerljive razlike kojom potvrđuju pobjedu i ulaz među osam najboljih sastava u Kupu.
U posljednjoj četvrtini Opatijci napokon prikazuju igru koja ih je krasila u većem dijelu ovogodišnjih kvalifikacija a kojom su uspjeli pobijediti čak i jednu Mladost, međutim tada je već bilo kasno za bilo kakav preokret.
U odnosu na prošli kvalifikacijski ciklus očigledan je veliki pomak u kvaliteti igre ali je vidljivo da još uvijek postoji kompleks gostujućeg bazena kojega će trebati eliminirati u budućnosti ukoliko se želi plasirati na završnicu. Olakotna okolnost je ta da je većini igrača ovo bila treća utakmica u manje od 24 sata pošto su neki, dan prije nastupali za mlađe kadete u utakmicama međužupanijske lige i finalu međunarodnog turnira u Trstu tako da je i umor bio jedan od presudnih faktora na koji se nije moglo utjecati.
Opatijcima večeras predstoji posljednja utakmica i to ona prekinuta od prije desetak dana protiv Primorja EB u kojoj će se igrati za prestiž pošto su obje ekipe izgubile svaku šansu za plasman u finale.
Gradski bazen u Varaždinu
Suci : Tomislav Milenković i Bruno Šketelj ( oba Zagreb )
Kruna Osijek : Opatija 10 : 7 ( 1 : 0,3 : 1,4 : 0,2 : 6 )
Kruna Osijek : Borna Duvnjak Starčević, Luka Kutnjak, Luka Stojanović 4, Ivan Vrbanić 1, Bruno Milošević, Filip Nađ, Toni Kaluđer, Toni Opačak 1, Luka Budak,
Leonard Rebuš, Mislav Liović, Filip Krstić 3, Sandro Mršo 1, Lovro Dobrošević
Trener : Miroslav Bešlin
Opatija : Fran Čubranić, Alen Možetić 2, Alex Krainer 2, Ivan Popović, Matej Blažić, Dario Rakovac 2, Ivo Radetić 1, Mateo Rudan, Marko Blažić, Edi Muškardin
Treneri : Danijel Kancijanić i Ivan Matković

Danijel Liber

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net