Kvalifikacije za Kup RH : Juniori nadigrali Zagreb, kadeti poraženi

Liburnija.net: Juniori Vaterpolo kluba Opatija

U kvalifikacijama za Kup RH kadeti su poraženi od Krune Osijek, dok su juniori nadigrali Zagrebaše. Kompletne izvještaje pročitajte u nastavku teksta.

Volosko – U prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija za Kup Hrvatske opatijski juniori su u Zagrebu uvjerljivo pobijedili svoje vršnjake iz Vaterpolo kluba Zagreb čime su praktički osigurali dvije utakmice doigravanja sa Primorjem EB koje će odlučivati o putniku na završni turnir.

Opatijci su u tvrdoj i rastrganoj utakmici promašili veliki broj čistih prilika za postizanje golova, međutim na kraju su ipak stvorili veliku zalihu za uzvrat na svom plivalištu u Voloskom.

Bazen na Savi
Utakmica kvalifikacija za Kup Hrvatske
Zagreb : Opatija 1 : 8
( 0 : 0, 0 : 2, 1 : 4, 0 : 2 )

Suci : Borna Hrestak i Hrvoje Curiš ( oba Zagreb )
Opunomoćenik HVS-a : Bračić ( Zagreb )

Zagreb : Živković, Čular, Mustač, Stilinović, Pisk, Boroš, Šiprak, Štrosar, Kormanić, Lovasić 1, Lukačević, Živko, Premelić, Štetner
Trener : Duško Baždar

Opatija : Čubranić, Rudan, Muškardin, Drenski, Vrdoljak 1, Popović, Blažić, Rakovac 4, Radetić, Žulić 3, Hraste, Frković
Trener : Danijel Kancijanić

Liburnija.net: Kadeti u akciji...

U prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija kadeta za Kup Hrvatske opatijski vaterpolisti su u ovogodišnjoj premijeri na svom plivalištu u Voloskom minimalno poraženi od ekipe Krune iz Osijeka rezultatom 7 : 5, čime su bitno smanjili izglede za prolazak dalje.

Opatijci su na krilima svog kapetana Popovića vodili sve do polovice trećeg dijela ali su tada Osječani ipak pronašli način kako da ga zaustave, dok se je na drugoj strani razigrao njihov najbolji igrač Krnjaić te sa četiri pogotka u nizu u potpunosti preokrenuo rezultat.

Plivalište u Voloskom
Utakmica kvalifikacija za Kup Hrvatske
Opatija : Kruna Osijek 5 : 7
( 3 : 0, 1 : 2, 0 : 3, 1 : 2 )

Gledatelja : 80
Suci : Aleš Blažić ( Opatija ) i Andro Hrvatin ( Rijeka )
Opunomoćenik HVS-a : Albert Brala ( Rijeka )

Opatija : Sušanj, Došen, Tončić, Popović 5, Babić, Žigulić, Brubnjak, Fućak, Ivanković, Kurti, Frketić
Trener : Željko Šimac

Kruna Osijek : Kisić, Filipović, J.Grgec 2, Krnjaić 4, Krupa, Tomas, Brkić, Zulim, Mijić, Tomić 1, Kovačić, F.Grgec, Valentić, Marjanović
Trener : Dražen Lerinc

Danijel Liber / Liburnija.net

error: Content is protected !!