Kvalifikacije za kup RH : Mlađi kadeti minimalno poraženi u Slavonskom Brodu

vk_opatija_mladi_kadeti_2016_osijek (2)_01

S obzirom da su Brođani u prvoj utakmici na bazenu Kantrida došli do pobjede na puno lakši način, jako veseli igrački napredak mladih Opatijaca u posljednjih mjesec dana.

vk_opatija_mladi_kadeti_2016_osijek (3)_01

Volosko – Mlađi kadeti Opatije oprostili su se od natjecanja u hrvatskom kupu za ovu godinu, porazom u Slavonskom Brodu od domaće Marsonie, rezultatom 13 : 12.

U izjednačenoj utakmici presudna je bila treća četvrtina koju su Opatijci izgubili sa 5 : 1 čime su prosuli vodstvo od 10 : 7 na poluvremenu. S obzirom da su Brođani u prvoj utakmici na bazenu Kantrida došli do pobjede na puno lakši način, jako veseli igrački napredak mladih Opatijaca u posljednjih mjesec dana. Šlag na tortu za većinu igrača trenera Damira Glavana trebao bi doći na završnici kupa za nade koja će se odigrati krajem srpnja na bazenima Kantrida.

Slavonski Brod, gradski bazen
Utakmica kvalifikacija mlađih kadeta za kup RH
Marsonia : Opatija 13 : 12
( 5 : 6, 2 : 4, 5 : 1, 1 : 1 )

Suci : Boduljak i Stojčić

Marsonia : Karić, Lu.Baričević 4, Le.Baričević, Pavić, Kolesarić 5, Glavaš, Aladrović, Klem 4, Dankić, Ivezić, Bošnjak, Mrkalj, Grabovac, Krpan
Trener : Zdravko Aladrović

Opatija : Semić, Burburan 1, Kapović, Maglica, Repac, Le.Dujmić 4, Lu.Dujmić 4, Smokvina, Krizman, polovina, A.Čače, Sklepić, Stančić, Jušić 3
Trener : Damir Glavan

vk_opatija_mladi_kadeti_2016_osijek (1)_01

D. Liber / PodUčkun.net

error: Content is protected !!