Kvarnerska rivijera: Rijeka poražena od Dinama u finalu @ Krimeja

Ključan trenutak dogodio se u 74. minuti kada je, nakon jednog ubačaja došlo do sudara Rozića i vratara Frigana, a Vidulin je pokazao na bijelu točku.

Rijeka – Kadeti Rijeke poraženi su od Dinama 0:1 u finalu 67. izdanja Kvarnerske rivijere. Bijeli su odigrali solidan turnir, ali u finalu protiv Dinama nisu uspjeli, modri su stigli do devetog naslova.

Ključan trenutak dogodio se u 74. minuti kada je, nakon jednog ubačaja došlo do sudara Rozića i vratara Frigana, a Vidulin je pokazao na bijelu točku.

Trener Rijeke Edo Flego pokušao je sa zamjenom, na vrata je umjesto Frigana ušao Margan, ali Barišić je bio siguran s bijele točke. Za Rijeku više nije bilo mogućnosti povratka.

Nakon pokušaja glavom Ilinkovića, Dinamo je imao dvije prilike. U 25. minuti Drljo je primio dugu loptu, prošao pored obrane, izbio sam pred gol i pucao preko grede.

Minutu kasnije Drljo se sjurio po lijevoj strani i ubacio, a Jurčec je primio loptu u kaznenom prostoru i pucao preko gola.

Za Rijeku je pokušao i Simčić čiji je udarac s ruba kaznenog prostora otišao preko grede.

U nastavku Dinamo je pritiskao, u 64. minuti Mamić je ubacio, lopta se odbila do Vasilja koji je potegnuo. Lopta je završila u bloku, te se odbila u visokom luku, a vratar Frigan ju je skrenuo u korner.

U 69. minuti, nakon odbijanca u kaznenom prostoru, lopta se odbila do Mamića koji je pucao preko gola.

Rijeka – Dinamo 0:1
Utakmica finala Kvarnerske rivijere: Rijeka – Dinamo 0:1
Stadion Krimeja
Gledatelja: 600
Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar)
Strijelac: 0:1 Barišić (75-11m)
Žuti kartoni: M. Frigan, Legović (Rijeka), Ysni (Albanija).

RIJEKA: A. Frigan (76 Margan), Braut, Putnik, Legović, Delibegović, Ilinković, Lazar, Bilić, Valjan (54 Ajanović), Rovis (71 M. Frigan), Simčić (71 Brekalo)
DINAMO: Krkalić, Mamić, Tomek, Kozina (67 Rozić, 77 Kanižaj), Vidović (41 Stanko), Jurčec (74 Soldo), Vasilj, Palić, Agić, Barišić, Drljo

error: Content is protected !!