Lara Šušnić zlatna, Luka Viljušić srebrni na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje i kadete @ Split

Lara Šušnić zlatna, Luka Viljušić srebrni na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje i kadete @ Split

Luka, Aleksandro i Lara

– Ovaj rezultat je potvrda kontinuiranog rada s ovim uzrastom te je za očekivati da će naredna razina koja slijedi, a to su međunarodna natjecanja najvišeg ranga, biti zasigurno uspješna, javio je Aleksandro Obrovac, ispred JK Rijeka.

Luka i Lara

Rijeka – Na državnom prvenstvu za kadetkinje i kadete održanom u Splitu na Gripama, nastupilo je 189 natjecatelja iz 32 kluba.

– Kadetski uzrast svakako je jedan od ključnih za definiranje sportske karijere u seniorskom uzrastu, stoga je i zanimanje za ovo prvenstvo veliko. U odličnoj organizaciji Judo saveza Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatskog judo saveza, standard velikih europskih i svjetskih natjecanja može se kvalitetom organizacije osjetiti i u Splitu. Čitavo natjecanje bilo je moguće pratiti u realnom vremenu putem interneta zajedno s rezultatima. No što se rezultata tiče JK“Rijeka“ nastupio je sa sedam natjecatelja ( 2 su na žalost zbog bolesti bila spriječena), te se iz Splita ekipa vratila s odličnim uspjehom. Lara Šušnić postala je prvakinja u kategoriji –40kg, dok je Luka Viljušić u kategoriji –60kg osvojio srebro. Potvrda je to kontinuiranog rada s ovim uzrastom te je za očekivati da će naredna razina koja slijedi, a to su međunarodna natjecanja najvišeg ranga, biti zasigurno uspješna, javio je Aleksandro Obrovac, ispred JK Rijeka.

Ekipa JK Rijeka

error: Content is protected !!