Legendarni makedonski gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski dolazi u Opatiju!

U predivnom ambijentu Ljetne pozornice u utorak, 4. kolovoza 2020., Stefanovski će opatijskoj publici predstaviti svoje recentno diskografsko ostvarenje.

Opatija – Akustični instrumentalni album ‘’Mother Tongue’’ sastoji se od deset pjesama koje je Vlatko snimio u skopskom studiju Esoteria Sound Studio potpuno sam, koristeći tri gitare i za koji mu je, kako kaže, trebalo svega nekoliko dana motivacije i inspiracije.

Publika, naravno, neće ostati uskraćena niti za ponajbolje pjesme i najvažnije trenutke iz njegove bogate četrdesetogodišnje glazbene karijere koja je počela s kultnim rock sastavom Leb i sol. Kao što je općepoznato, Stefanovski se tijekom karijere okušao u raznim glazbenim žanrovima i kao jedan od najcjenjenijih gitarističkih virtuoza surađivao s mnogim regionalnim i svjetskim zvijezdama. No, opatijski koncert bit će poseban baš po tome što će Vlatko na pozornici “velike ljetne” biti potpuno sam te će publika moći uživati u jedinstvenom koncertu i intimnoj, akustičnoj izvedbi kakvu Vlatko još nije priuštio vjernim slušateljima s područja Rijeke i Opatije.

Cijena ulaznica iznosi 130 kuna i mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb, Opatija), Dallas Music Shopu (Splitska 2a, Rijeka) ili u sustavu Eventima.

Broj ulaznica je ograničen u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama. Organizatori naglašavaju kako prostranost Ljetne pozornice omogućava da se poštuju sve trenutno propisane mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite, kao i eventualne buduće. U slučaju bilo kakvih novih mjera, javnost će pravovremeno biti izviještena.

error: Content is protected !!