Legendarni Miroslav Ćiro Blažević došao podržati prijatelja i kandidata za načelnika Marka Spesa @ Matulji

Legendarni trener s ekipom Akcije mladih @ Matulji

Matulji imaju iznimni sportski potencijal, ne sumnjam da će ga Marko u cijelosti iskoristiti, kao i sav ostali neiskorišteni potencijal Općine Matulji. Marko ima jasnu viziju i potrebnu stručnost da Matulji budu općina prosperiteta u koju će svatko poželjeti doći živjeti, istaknuo je Ćiro Blažević.

Marko Spes i Ćiro

Matulji – Ako želite općinu bez stresa, birajte Marka Spesa, rekao je uvodno legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević u Matuljima u kratkom obraćanju medijima. Na zajedničkoj radnoj kavi sa Markom Spesom i njegovim zamjenicima, Čiro Blažević je naznačio kako je voljan staviti svoje znanje o sportu na dispoziciju Općini Matulji, te pomoći u svakom smislu na području sporta, s obzirom da je sport od iznimne važnosti za društvo.

.

Darjan Buković i Ćiro

– Nije samo nogomet bitan, svaki sport je bitan i jednako važan za svako društvo, za svako mjesto, rekao je Ćiro. Poznajem Marka kao konzultanta i poduzetnika, znam kako razmišlja, znam za njegove poslovne uspjehe, kada postane načelnik Općine Matulji uvjeren sam da će biti uspješan i voljan sam mu pomoći i oko sportskih infrastrukturnih projekata nadodao je. Matulji imaju iznimni sportski potencijal, ne sumnjam da će ga Marko u cijelosti iskoristiti, kao i sav ostali neiskorišteni potencijal Općine Matulji. Marko ima jasnu viziju i potrebnu stručnost da Matulji budu općina prosperiteta u koju će svatko poželjeti doći živjeti, zaključio je Ćiro Blažević.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!