LEGO® festival u Tower Centru Rijeka!

lego_festival_tower_centar_rijeka_2016 (1)

U Tower Centru Rijeka od 19. svibnja posjetitelje će na hodnicima dočekivati maštovite figure od LEGO® kockica u prirodnim veličinama, a u sklopu LEGO® festivala održat će se i zanimljiva LEGO® natjecanja.

lego_festival_tower_centar_rijeka_2016 (2)

Rijeka – Puna tri tjedna riječki će Tower Centar zasigurno biti mjesto okupljanja malih i onih malo većih ljubitelja LEGO® proizvoda. Od 19. svibnja do 8. lipnja Tower Centar Rijeka ponudit će mnoštvo zabave uz mnogima omiljene likove sastavljene od LEGO® kockica. Tako ćemo na hodnicima Tower Centra Rijeka moći susresti Darth Vadera i R2D2 iz popularnih Star Warsa, Munjevitog Jurića iz animiranog filma Cars, Buzza Svjetlosnog i Woodija iz animiranog filma Priča o igračkama, te mnoge druge – u prirodnim veličinama. Također, biti će tu i likovi iz zabavnih avantura čarobnog LEGO® svijeta, poput onih iz čudesne prirode u animiranom filmu”Legends of Chima” ili ” LEGO® Friends” u kojima upoznajemo Oliviju i Emmu koje obožavaju sve djevojčice.

Osim izložbe LEGO® figura, u sklopu festivala na hodnicima Tower centra biti će postavljeni INFO PANELI kroz koja će se moći doznati više o povijesti jedne od najpopularnijih i najzastupljenijih igračaka u svijetu koja uveseljava mnogobrojne generacije mališana već više od pola stoljeća.

Tijekom tri tjedna LEGO® Festivala, na 4. katu Tower Centra biti će postavljena LEGO® IGRAONICA namjenjena igri s LEGO® kockicama u pratnji s roditeljima koja će biti otvorena od 16 do 21 h tijekom tjedna te subotom od 9 do 21 h, kao i nedjeljom od 10 do 21 h. Osim svakodnevne prilike za igru u LEGO® igraonici, djeca će u vikendima, koji slijede nakon otvorenja Festivala, moći sudjelovati u nagradnim LEGO® natjecanjima u novootvorenoj igraonici Happyland.

LEGO® proizvodi oduvijek su jedna od omiljenih zanimacija najmlađima, ali i odraslima. Radi se o idealnoj dječjoj igrački koja potiče na maštu i razmišljanje te od najranije dobi razvija kreativni proces kod djece. Popularni “legići” mogu se naći u najraznovrsnijim kolekcijama primjerenima različitoj dobi djece a omogućuju sastavljanje bezbroj različitih kombinacija. Nije ni čudo da je riječ o jednoj od najpopularniji igrački na svijetu!

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!