Let’s rock Volosko 2013. – Sajam, izložba i 14 bendova za pravi rock tulum

Arhiva Liburnija.net: Gerila @ Volosko

Arhiva Liburnija.net: Gerila @ Volosko

Dakle, u petak ćemo se malo neobavezno zabavljati uz treš, dok ćemo drugi dan slušati kvalitetne bendove na vaterpolo platou u Voloskom. Svirka počinje u 18 sati, a Volosko će rokati do 02 sata uz slijedeće bendove – Gerila, Kraj programa, ST!llness, Delta, Cut the Cord, Drveni Dario, Syleth, Diamond Dust, Muhe Bez Glave, Tandemi Prošlog Sjećanja, Šum, Droid, Sick crap i Bandits of love.

Volosko – Slijedeće subote, 10. kolovoza na rasporedu je 5. izdanje manifestacije Let’s rock Volosko. Ove godine organizatori iz udruge Boem pripremili su pregršt zanimljivih događanja koji će pratiti navedeni event, ali su se potrudili i pripremili ‘warming up party’ koji će se održati dan ranije u Divan lounge baru Shisha.

lets_trash_volosko

– Ove godine imamo jedan zanimljiv trash party koji će se održati u petak, 9. kolovoza, s početkom u 21 sat, uz bazen ville Dinke. Na tulumu, pod nazivom Let’s trash Volosko, glazbu će birati Di Gej Bonko Šar, a na repertoaru će se naći bezvremenski hitovi koji su tresli klubove 90-ih godina! Treš nije samo glazba, tako da se od posjetitelja očekuje i da se prigodno odjenu, a Divan Shisha bar tu večer postaje filmski set Beverly Hillsa, Miami Vicea ili pak Magnuma, ovisno o preferencijama. Da bi se posjetitelji opustili i što bolje postigli svoju treš nirvanu pobrinulo se osoblje Divan bara koje su za tu priliku pripremili posebne koktele zanimljivh naziva – Coco Jumbo, Šumica, Macarena, Smokvica, kazali su nam organizatori iz udruge Boem.

Dakle, u petak ćemo se malo neobavezno zabavljati uz treš, dok ćemo drugi dan slušati kvalitetne bendove na vaterpolo platou u Voloskom.

– Kompletno druženje započinje u 14 sati, kada je na rasporedu sajam rukotvorina i izložba studenata Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci. Svirka počinje u 18 sati, a Volosko će rokati do 02 sata uz slijedeće bendove – Gerila, Kraj programa, ST!llness, Delta, Cut the Cord, Drveni Dario, Syleth, Diamond Dust, Muhe Bez Glave, Tandemi Prošlog Sjećanja, Šum, Droid, Sick crap i Bandits of love. Za ovu priliku imati ćemo štand na kojem ćemo prodavati cugu i hranu, tako da ničeg neće nedostajati, dodali su iz udruge.

Ulaz na obje manifestacije je besplatan.

5_lets_rock_volosko_2013

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!