Liburnia uplovljava u Lovran – pogledajte nagrađene filmove LFF-a @ Hostel Link

Arhiva

Arhiva

Projekcije u Linku počinju sutra u 20.30, u holu hostela, a ulaz se ne naplaćuje.

Lovran – Program projekcija najboljih hrvatskih dokumentaraca nastavlja se na liburnijskom području – nakon sjajnog 12. Liburnia Film Festivala koji je u subotu 30. kolovoza završio u lučici u Ičićima, publika ovog područja ponovno će imati priliku gledati nagrađene filmove u sklopu programa ”Liburnia uplovljava”.

lff_lovran_vizual

Tim se programom, naime, i u ostale dijelove zemlje nastoji se dio programa LFF-a te pridonijeti izgradnji publike za hrvatski dokumentarni film, a prvo mjesto u koji će Liburnia uploviti bit će Lovran. U hostelu Link sutra, u subotu, 6. rujna bit će prikazani ”Potrošeni” redatelja Boruta Šeparovića koji je dobio nagradu žirija za najbolji film, zatim ”4. majmun” Hrvoja Mabića – najbolji film po izboru publike, te ”Mula, skupina korijenja svezanih zajedno” Sabine Mikelić, najbolji regionalni film.

Projekcije u Linku počinju u 20.30, u holu hostela, a ulaz se ne naplaćuje.

S programom ”Liburnia uplovljava” započelo se u srpnju i kolovozu ove godine kad su u Silbi prikazani najbolji filmovi s lanjskog festivala. Nakon Lovrana na redu su i Rijeka, Zagreb, Split, Labin i Duga Resa.

Davor Žic / PodUčkun.net