Liburnija bez korona pozitivnih osoba

Podsjećamo da su protuepidemijske mjere prevencije i dalje na snazi te pozivamo građane da se pridržavaju svih pravila, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite RH i ostanu odgovorni, osobito sada u okolnostima popuštanja mjera i sve većem broju građana na javnim prostorima.

Opatija – S datumom 15. svibnja 2020. više niti jedna osoba na području Grada Opatije, kao niti na cijeloj Liburniji, nije pozitivna na Covid -19, stoji u najnovijem izvješću Stožera civilne zaštite Grada Opatije.

– Isto tako, svi testirani djelatnici Doma za starije u Voloskom kao i privatne ustanove Obiteljski dom Ičići su negativni na korona virus.

No, podsjećamo da su protuepidemijske mjere prevencije i dalje na snazi te pozivamo građane da se pridržavaju svih pravila, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite RH i ostanu odgovorni, osobito sada u okolnostima popuštanja mjera i sve većem broju građana na javnim prostorima.

Stožer civilne zaštite Grada Opatije zahvaljuje svim svojim članovima, kao i djelatnicima epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ – Ispostava Opatija na dosadašnjem predanom radu.