Liburnijske plesne i pjevačke zvijezde na humanitarnom koncertu @ Matulji

Arhiva Liburnija.net: David Danijel

Ovog petka, 21.prosinca, u organizaciji Savjeta mladih Općine Matulji, održati će se humanitarni božićni koncert ”Od srca malom srcu”, u sklopu manifestacije Božićna šetemana.

Matulji – Pozivamo sve ljude dobre volje da u ovo predblagdansko vrijeme nađu vremena i posjete ovo događanje, kako bi kupnjom ulaznice pridonijeli poboljšanju uvjeta boravka malih pacijenata u bolnici na Kantridi, kazala je Iva Grbac, predsjednica matuljskog Savjeta mladih, savjetodavnog tijela Vijeća u čijoj će se organizaciji u petak navečer održati humanitarni koncert ”Od srca malom srcu”.

Priredba se organizira u društvenom domu Hangar u Matuljima s početkom u 20 sati. Ulaznica iznosi simboličnih 10 kn, a sav prihod namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida, odjel za onkologiju. U programu sudjeluju ”matuljske glazbene snage” kao i njihovi prijatelji. Tako će program voditi Nina Dukić-Srok, a nastupit će Petar Dragojević, grupa Yamas, Helena Brajković, Antonio Krištofić, Duško Jeličić – Dule, Mauro Staraj, Željka Brdar, Linda Gizdulić, David Daniel, Društvo ”Naša djeca” Matulji, plesna grupa ”Flame” te plesna grupa ”Flash Dance Unit”.

Po završetku službenog dijela koncerta predviđeno je druženje i zabava uz Brevis band.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!