Liburnijski moćnici u Thalassotherapiji

thal_smOpatija – Donacija 200 tisuća kuna vrijednog pokretnog rendgena bila je izvrsna prilika da gradonačelnik grada Opatije Ivo Dujmić, u pratnji gradskih vijećnika i načelnika općina Matulji i Lovran Maria Ćikovića i Emila Gržina posjeti opatijsku Thalassotherapiju. Grad je nabavku uređaja financirao u potpunosti, a ravnatelj Thalassotherapije Emil Bratović i njegov zamjenik Viktor Peršić odužili su se ”turističkom turom” po ovoj uglednoj ustanovi i kratkom objašnjenju situacija u kojima se ovaj aparat pokazuje kao izuzetno važna pomoć.
– Mi imamo stabilni rentgen, ali ovaj pokretni značajan nam je jer omogućava skeniranje pacijenata kraj njihovog kreveta, znači koristi se kod nepokretnih i teško ozlijeđenih pacijenata, pojasnio je Emil Bratović.
Dugovječna opatijska zdravstvena ustanova odnedavno je dobila i najviši medicinski status u Hrvatskoj.
– U posljednjih 12 godina završili smo veliki investicijski ciklus koji je od Thalassotherapije učinio modernu europsku ustanovu. Status klinike potvrda je dobrih ulaganja u kadrove, prostor i opremu, ali i obaveza da istim putem nastavimo, zaključio je Peršić.
dsc_2308
dsc_2320
dsc_2272
Davor Žic

error: Content is protected !!