Lijeva koalicija: Izađite na izbore, glasajte za Ćikovića @ Matulji

Ilija Bakić, Tedi Babić, Mario Ćiković, Alen Ružić,  Eni Šebalj i Slobodan Juračić @ Matulji

Ilija Bakić, Tedi Babić, Mario Ćiković, Alen Ružić, Eni Šebalj i Slobodan Juračić @ Matulji

Podršku kandidatu za načelnika Mariju Ćikoviću još su jednom na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji izrazili predstavnici lijeve koalicije, odnosno čelnici SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a, koji su pozvali građane da u čim većem broju izađu na izbore.

Matulji – Na predstojećem drugom krugu lokalnih izbora koji se održavaju ove nedjelje, 2.lipnja, pozivamo sve građanke i građane općine Matulji s pravom glasa da izdvoje 10 minuta, izađu na biralište i daju svoj glas onoj opciji za koju misle da ga zaslužuje. Živimo u demokraciji, a izbori su jedan od osnovih alata vladavine naroda, poručili su na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji Slobodan Juračić, Alen Ružić, Tedi Babić i Ilija Bakić, čelnici četiriju stranaka okupljenih u koaliciju koja je pružila podršku kandidatu za načelnika Mariju Ćikoviću. Na tiskovnoj su konferenciji istaknuli kako su Matulji u protekle četiri godine ”zabilježili bum u porastu broja stanovnika mlađe životne dobi, gospodarska aktivnost se intenzivirala osobito kroz radne zone, dok je društveni standard poboljšan izgradnjom Centra primarne zdravstvene zaštite, sportskom dvoranom, uređenjem četiriju dječjih vrtića i povećanjem kapaciteta u njima, a broj stipendija nadarenim učenicima i studentima gotovo je udvostručen, zahvaljujući jačini proračunskih programa ali i kvaliteti učenika i studenata”.

– Za daljnji razvoj Matulja, ovo je doista ključan trenutak: pokrenuli smo niz investicija i projekata, a od ulaska u EU dijeli nas manje od mjesec dana. Matulji moraju iskoristiti svoje komparativne prednosti, geopoziciju, prometnu povezanost i činjenicu da se granice brišu. Zona Miklavje osmišljena je i tek ulaskom u EU ona će pokazati svoj puni potencijal, a općini dati ne samo novi vjetar u leđa nego i bitno mjesto u ekonomiji zemlje. Građanima Matulja, uz mogućnosti za širenje poduzetništva, otvaranja novih radnih mjesta, ovakav razvoj jamči rast standarda. A stanovnici općine Matulji dobro znaju da sve što imaju, da su sami stvarali i stvaraju. Zato i sada trebaju izaći na izbore i dati glas vjerodostojnom kandidatu naše koalicije, Mariju Ćikoviću iz SDP-a, koji je i započeo ovaj smjer i dokazao da može i zavređuje njime i nastaviti, poručili su lideri koalicije.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!