Likovna poneštrica ugostit će izložbu Carpe Diem autorica Ivne Safundžić i Vere Gambar Miščević @ Matulji

arhiva

Prema najavi iz Općine Matulji, sutra, u utorak 23. siječnja u 18.30 sati u Likovnoj poneštrici u Matuljima održat će se otvorenje izložbe „Carpe diem“ Ivne Safundžić i Vere Gambar Miščević iz udruge Interinova Matulji. Izložba će biti otvorena do 1. veljače.

Matulji – Izložbeni program matuljskog galerijskog prostora u samom centru mijenja svoje „usmjerenje“. Naime, ciklus „Galerijice“ zaključen je gostovanjem glazbenika i slikara Vedrana Ružića i njegove „Koncertualne umjetnosti“, a ciklus „Likovne poneštrice“ kreće sutra izložbom kojom će se predstaviti dvije matuljske autorice koje svoj opus stvaraju u keramici.

Prema najavi iz Općine Matulji, u utorak 23. siječnja u 18.30 sati u Likovnoj poneštrici u Matuljima održat će se otvorenje izložbe „Carpe diem“ Ivne Safundžić i Vere Gambar Miščević iz udruge Interinova Matulji. Izložba će biti otvorena do 1. veljače.

Podsjetimo, izložbeni prostor smješten na lokaciji nekadašnje Dote i otvoren sredinom 2016. godine zamišljen je kao mjesto za dvostruku promociju, odnosno galerija s dvostrukim programom – kao Galerijica za suvremene autore, Likovna poneštrica za amaterske udruge.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!