Izložba, radionica za izradu karnevalskih maski @ Matulji, Tošina

Arhiva Liburnija.net

Radionice će se održati 19. i 20. siječnja od 15 do 20 sati u prostorijama MO Tošina.

Tošina, Matulji – Izložba fotografija Borisa Sušnja pod nazivom ‘Zvončari’ čije će otvorenje biti 18. siječnja s početkom u 18 sati u kavani Marijana u Matuljima.

Na izložbi će gosp. Sušanj , poznati umjetnički fotograf iz Viškova, predstaviti fotografije zvončara sa Zvončarskih smotri u Matuljima predhodnih godina.

– Na izložbi će Boris Sušanj , poznati umjetnički fotograf iz Viškova, predstaviti fotografije zvončara sa Zvončarskih smotri u Matuljima snimljene predhodnih godina. Stoga pozivamo sve zvončare, maškare i sve ljude dobre volje da dođu, pogledaju izložbu, a možda se i prepoznaju na nekoj od fotografija, kazala je Morana Knez-Trobec uime organizatora, udruge Vita-Art iz Matulja.

Izložba se može razgledati u kavani Marijana sve dane, a najkasnije do 11.veljače. Također, u holu zgrade Općine može se razgledati izložba zvončarskih facola koje je izradila Darija Stipanić.

Dan kasnije, MO Tošina organizira prigodnu dječju likovnu radionicu na temu “Izrada karnevalskih maski”. Radionice će se održati 19. i 20. siječnja od 15 do 20 sati u prostorijama MO Tošina. Organizatori pozivaju i velike i male da im se pridruće, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na slijedeći broj telefona: 095/854-2931 – Stella.

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!