Lions klub Opatija i ove godine organizira donatorsku modnu reviju

Revija će se održati u sklopu Bečkog tjedna u Opatiji…

Opatija – I ove godine Lions klub Opatija, 20. rujna s početkom u 19.30 sati u Kristalnoj dvorani hotela „Kvarner“ organizira donatorsku modnu reviju.

Revija će se održati u sklopu Bečkog tjedna u Opatiji, u suradnji s Gradom Opatija i Gradom Bečom u nazočnosti brojnih gostiju iz Austrije te drugim uvaženim gostima.

Također, istog dana u 18 sati na terasi hotela organizirat će se degustacija vrhunskih austrijskih vina. Cilj nam je prikupiti sredstva za kupnju automatskog vanjskog defibrilatora (AED uređaja) kojeg bi postavili na javni prostor grada Opatija. Na reviji će sudjelovati poznati butici s područja Liburnije: Max Mara, Futura Nova, Chantal, Comma i Bellissima, poznati modni brand „Omniamea“ iz Švedske, te naše dizajnerice Greta Gudelj i Jadranka Šegota. Program ćemo također oplemeniti vokalnim izvedbama Mateje Majerle u pratnji gitariste Maria Šimunovića, te atraktivnom plesnom točkom u izvedbi profesionalnih plesača Ivane Trope i Davora Romića. Modele će nositi manekenke modne agencije „Glamour Tara“, Tajane Zaro Mirković, manekenke starije generacije „Kisha“, te manekenke koje dolaze iz Švedske, a koje će nositi modele „Omniamei“. Manifestaciju će fotografijama ‘pokriti’ Josip Čekada i ekipa iz foto studia ”Luigi“ iz Opatije. Neno Pavinčić je moderator, Neven Ivanić prevoditelj, Marija Blečić i estetski centar „Mariposa“ iz Rijeke zadužene su za šminku dok se o frizurama brinu frizerski salon „Tessa“ te Beauty studio Royal art, poručila je Snježana Čačić, predsjednica Lions kluba Opatija te dodala da će u svrhu prikupljanja što više sredstava za kupnju defibrilatora organizirati tombolu za koju već sada imaju brojna sponzorstva.

error: Content is protected !!