Lionsi darivali Kolibriće @ Opatija

Damir Lovreković zahvalio je aktivistima DND-a što obogaćuju i unaprjeđuju život djece u našemu gradu te istaknuo da će im nastojati pomoći koliko god budu mogli.

Opatija – Predstavnici Lions Cluba Opatija donirali su radionici i igraonici za djecu s teškoćama u razvoju “Kolibrići” Društva “Naša djeca” Opatija 2 tisuće kuna, a novac je prikupljen u okviru humanitarnih aktivnosti Lions Cluba.

Predstavnici Lionsa Damir Lovreković, Elvira Štimac i Milovan Šepić uručili su ček na 2 tisuće kuna te košaru punu slatkih poklona za mališane tajnici DND-a Sanji Škorić, koja je u ime djece i svih članova DND-a zahvalila Lionsima što već dugi niz godina prate njihov rad te su mnogobrojnim donacijama i poklonima pomogli njihove aktivnosti. Damir Lovreković zahvalio je aktivistima DND-a što obogaćuju i unaprjeđuju život djece u našemu gradu te istaknuo da će im nastojati pomoći koliko god budu mogli. Dječji gradonačelnik Ivan Tancabel upoznao je goste s radom Dječjeg gradskog vijeća i njihovim projektima, a voditeljica “Kolibrića” Ivone Šabarić Rubeša poklonila im je male monografije izdane povodom obilježavanja desetog rođendana radionice i igraonice za djecu s teškoćama u razvoju.

[nggallery id=715]

Kristina Tubić / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net