Lista HSU Mošćenička Draga pozvala sumještane da iskoriste svoje pravo i izađu na izbore

Tim ove liste smatra da je posebno potrebno ojačati suradnju s „malim“ ljudima i slušati njihove konkretne želje, probleme i potrebe te pokušati omogućiti da im svakodnevni život bude lakši, ali i bolji, istaknuli su iz draškog HSU-a.

Mošćenička Draga – Lista HSU Mošćenička Draga zajedno sa svojim nositeljem Brunom Barkovićem još jednom su pozvali sve građanke i građane Općine Mošćenička Draga da u nedjelju, 16. svibnja iskoriste svoje pravo i izađu na izbore te svojim glasom podrže njihovu listu pod brojem 3, listu za Općinsko vijeće Općine Mošćenička Draga!

Kako su i sami istaknuli prilikom predstavljanja, smatraju da bi trebalo poboljšati linijsku povezanost s najudaljenijim mjestima naše općine, zatim zalagati se za osnivanje kluba umirovljenika kao i prostora za njihovo druženje, ali i druženje svih ostalih generacija. Također će se zalagati i za izgradnju doma za starije s obzirom na to da općina ima veliki teritorij i mogućnosti za to.

– Vrlo je bitno zadržati ostanak mladih i njihovih obitelji u općini te im stoga treba omogućiti naknade za svako dijete, sufinanciranja vrtića i udžbenika. Potrebno je dodatno urediti i šumske puteve kao i obalni put do Sv. Ivana. Postoji još mnogo projekata koje bi trebalo ostvariti kako bi ova općina postala savršeno mjesto za suživot svih generacija no treba biti realan s obzirom na financijske mogućnosti općine te će se općina razvijati u skladu s njima. Tim ove liste smatra da je posebno potrebno ojačati suradnju s „malim“ ljudima i slušati njihove konkretne želje, probleme i potrebe te pokušati omogućiti da im svakodnevni život bude lakši, ali i bolji, istaknuli su iz draškog HSU-a.