LIVE STREAM: Gledajte uživo OFC New Generation

ofc_mlade_nade_2015

Zahvaljujući 3T Cableu cijeli event je moguće pratiti uživo preko Interneta diljem svijeta, pa svi koji žele pogledati mlade kickboxing nade u akciji to mogu učiniti preko Webcams Opatija portala na ovom linku

Opatija – Ove subote u maloj dvorani sportskog centra “Marino Cvetković” s početkom u 19 sati održava se prvi u nizu od evenata koje će tijekom 2015. godine organizirati Opatija Fight Club.

Na eventu OFC New Generation 1 priliku će prvenstveno dobiti mlađi i manje iskusni borci, a na rasporedu je ukupno devet kickboxing mečeva po low kick pravilima.

U glavnoj borbi večeri u ringu će se naći 18-godišnji OFC-ov borac Lovro Brčić, aktualni vice-prvak Hrvatske, a s druge strane će mu biti znatno iskusniji, ali također 18-godišnjak, Anto Širić iz Zagreba koji se može pohvaliti zlatom s Europskog Muay Thai prvenstva i srebra sa Svjetskog kickboxing prvenstva.

Zahvaljujući 3T Cableu cijeli event je moguće pratiti uživo preko Interneta diljem svijeta, pa svi koji žele pogledati mlade kickboxing nade u akciji to mogu učiniti preko Webcams Opatija portala, a spomenimo i kako je dvorana još prije nekoliko dana potpuno rasprodana, pa se očekuje odlična atmosfera pred nešto malo više od 250 gledatelja.

OFC New Generation 1 popis mečeva:
1. Rajmond Kolaj VS Žan Podboršek
2. Marin Slavić VS Marin Vidović
3. Samanta Krizmanić VS Lea Terseglav
4. Matic Pranjić VS Roberto Kmet
5. Dominik Frković VS David Miletić
6. Ranko Lazić VS Sean Šturbej
7. Amer Smailbegović VS Stefan Žarić
8. Amel Dizdarević VS Besmir Helshani
9. Lovro Brčić VS Anto Širić

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net