Ljetni Mateko: Od 1. srpnja počinju prijave za sufinanciranje preventivnih zdravstvenih pregleda @ Matulji

Ultrazvuk abdomena, štitnjače ili prostate te Color-Doppler karotide (vrata), vena ili arterija ruku / nogu su pregledi koji se sufinanciraju iz općinskog proračuna.

Matulji – U sklopu zdravstvenog programa Ljetni Mateko od 1. srpnja Općina Matulji će zaprimati zahtjeve sugrađana za sufinanciranje preventivnih zdravstvenih pregleda i to za ultrazvuk abdomena, štitnjače ili prostate te Color-Doppler karotide (vrata), vena ili arterija ruku / nogu.

Zahtjevi se podnose putem propisanog obrasca, a zaprimat će se u radno vrijeme Općine za stranke i to od ponedjeljka do petka od 9 do 11 sati, a utorkom od 12.30 do 16.30 sati,
na za to pripremljenom mjestu u ulaznom predvorju zgrade Općine.

– Podnositelj zahtjeva uz ispunjeni obrazac predaje na uvid osobnu iskaznicu. Odmah po predaji zahtjeva isti će se pregledati, i ovjereni vratiti korisniku sufinanciranog zdravstvenog pregleda. Broj sufinanciranih pregleda je ograničen planiranim sredstvima u Proračunu Općine Matulji za tu programsku aktivnost što znači da će se zahtjevi zaprimati i odobravati po redu dolaska korisnika i predaje zahtjeva za sufinanciranje, a sve do iskorištenja planiranih sredstava. Informacije o lokaciji i kontaktu za naručivanje kod ugovornog partnera zdravstvenih pregleda te iznosa sufinanciranja navedene su na obrascu zahtjeva za preventivni zdravstveni pregled. U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti Odjelu za društvene djelatnosti Općine Matulji na e-mail drustvene.djelatnosti@matulji.hr , poručili su iz općine Matulji.

error: Content is protected !!