Ljetni program u Milenij hotelima @ Opatija

Duo Timelss

Duo Timelss

…utorak je dan za evergeene, petak za flamenco, subota za jazz, a nedjelja za operu…
…više informacija možete pronaći na www.milenijhoteli.hr….

Opatija – Bogat ljetni program za ovu godinu priredili su u Milenij hotelima, a sva događanja podijeljena su u nekoliko programa.
Ove subote, 25. lipnja, otvara se program Mala jutarnja muzika, nastupom gitarista Gorana Benevrkića i violinista Milana Grbića. U ovoj seriji koncerata predstavit će se kvalitetni glazbenici iz nekoliko zemalja.
Mala jutarnja muzika nastavlja se u petak 8. srpnja koncertom ukrajinskog harmonikaša Pavela Fenyuka, nakon čega će uslijediti koncerti Opus Tria (14. srpnja), Kirila Rodina (6. kolovoza) te Bartolomeja Stankovića (19. kolovoza).
Antonela Malis

Antonela Malis


Hotel Milenij nastavlja i s glazbeno tematskim večerima na najljepštoj opatijskoj terasi koja mami na opuštanje u predivnom ambijentu mediteranskog vrta i sa odličnom ponudom domaćih kolača, čokolade, ali i za najzbirljivije goste – novim programom slanih kanapea od dnevno svježe ribe i mesa uz bogat izbog pjenušaca, šampanjaca i vina na čaše.
Utorkom će se održavati Evergreen Night uz Duo Timeless, petkom Flamenco Night uz Passion Escondida, subotom Jazz Night uz Mystic Rose Trio, a nedjeljom Opera Night uz Antonelu Malis, Voljena Grpca i Vladimira Babina.
Posebno ovoga ljeta od 21. lipnja do 13. rujna od 19.00 – 22.00 sata održavat će se ‘’Opatija Old Timer tour’’ – besplatna vožnja opatijskim old timerima na 9 km dugoj ruti hotel Milenij – Ambasador – Volosko, atelje Klaudija Franka – Slatina – Puna Kolova – Hotel Milenij, u suradnji sa Liburnia Classica Clubom iz Opatije.
Uz sve ove manifestacije, održavat će se i koncerti u sklopu Liburnia Jazz Festivala te Kaisernachta.
Više informacija možete pronaći na www.milenijhoteli.hr.
Mystic rose trio

Mystic rose trio


La Passion Escondida

La Passion Escondida


Liburnija.net: Svi izvođači na predstavljanju... @ Hotel Milenij

Liburnija.net: Svi izvođači na predstavljanju... @ Hotel Milenij


Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: Petar Kurschner