Ljetujte na Ekološkom sajmu u Opatiji

ljetni_eko_sajam_zmergo_trznica_2016

Prije odlaska na plažu, svratite na Eko sajam i opskrbite se ekološkim i zdravim proizvodima naših certificiranih izlagača i uživajte u ljetu!

Opatija – Ovomjesečno izdanje Žmergovog ekološkog sajma održat će se 16. srpnja, s početkom u 8 sati na sada već tradicionalnom mjestu – ispred opatijske tržnice.

eko_sajam_opatija_2016_7_izdanje

– Kao i do sada, građani će imati priliku kupiti ekološki certificirane proizvode od svojih omiljenih i novih proizvođača i time započeti svoje ljetno prijepodne. Na sajmu će biti izloženo sezonsko voće i povrće, mliječni proizvodi, maslinovo ulje, med, marmelade i ostali pripravci od voća i povrće, a za njegu tijela biti će dostupni pripravci od ljetkovitog bilja i različita prirodna kozmetika. Prije odlaska na plažu, svratite na Eko sajam i opskrbite se ekološkim i zdravim proizvodima naših certificiranih izlagača i uživajte u ljetu, javili su iz Žmerga.

Svoje proizvode predstavit će OPG BROLICH (sadnice aronije, voćni sok, džem, pekmez i čaj od aronije), KMETIJA ŽGAJNAR (mlijeko, jogurt, sir, skuta, slatko i kiselo vrhnje, maslac, kefir), OPG MIĆIĆ (med od lipe, kadulje, šumski med, med u saću, apikompleks), OPG EKO HUJIĆ (povrće, prerađevine od povrća – sok od rajčice, salsa, ajvar, pinđur, sataraš), SMID prerađevine od povrća, OPG MALIKI (ovčji sir), OPG KOMIĆ (kozmetička i prehrambena namjena ljekovitog, samoniklog bilja, meda i maslinovog ulja), DEMETRA (integralni kruh, peciva, dvopek, kroasani, muffini, energetske pločice, voćne kocke), OPG KRUŠVAR (integranlno brašno, griz, pahuljice, palenta, crveni češnjak, crveni luk, krumpir), OPG KOMPARIĆ (smokve i džemovi), SVIJET KONOPLJE (ekološki proizvodi na bazi konoplje), OPG LOBODA (povrće, voće, sadnice sokovi) i OPG RADOJKO DIDULICA (aronija i rakije), OPG STIPANČIĆ (Lavanda i maslinovo ulje, mirisne vrećice, eterično ulje lavande, osvježivač prostorija, masažno ulje, sol za kupanje), OPG VILIM BELOVIĆ (Ekstra djevičansko maslinovo ulje), OPG ANDREJA PETROVIĆ (bučini proizvodi), OPG MERKAŠ (jabučni ocat, sirupi, vina, rakije) i OPG LOVRO LENAC (proizvodi od buče).

Ekološki sajam Opatija dio je projekta Žmergov ekološki centar koji se provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!