‘Ljevoruke plavuše’ – Mini modna revija Lade Szabo Kajfež i Sandy Uran ove subote @ Rijeka

Sandy Uran

Sandy Uran

Revija se održava dan uoči Međunarodnog dana plavuša, a kako su obje kreatorice plavokose i ljevoruke bio je to dobar povod i za nesvakidašnji naziv revije dok je sedam, broj kreacija, odabran u čast legendarnom naslovu špageti westerna ‘Sedam veličanstvenih’, a sat događanja po filmu Točno u podne.

Rijeka – Mini modna revija naslovljena ‘Ljevoruke plavuše’ Lade Szabo Kajfež i Sandy Uran održat će se ove subote 30. svibnja s početkom u 12 sati u Fashion cafeu Lobby.

Sandy Uran i Lada Szabo Kajfež

Sandy Uran i Lada Szabo Kajfež

Slikarica i kreatorica Lada Szabo Kajfež predstavit će se sa sedam novih kreacija, ručno heklanih, nastalih u proteklom razdoblju koje će nositi manekenka i vizažistica Dajana Čavić dok će se slikarica i novinarka Sandy Uran predstaviti svoje najnovije ‘pokretne slike’ koje će nositi njeni prijatelji: dr.sc. Sanja Zambelli profesorica Veleučilišta u Rijeci, Melita Adany sportašica koja je 1998. godine postavila prvi hrvatski rekord u ronjenju na dah u dubinu (CWT) – 40 m, Maja Uremović urednica TV emisije Exstravagant, Tajana Čemeljić urednica na Radio Rijeci, Krisitna Pilko međunarodna sutkinja kickboxinga, Dražen Mikulić kazališni, televizijski i filmski glumac poznat i po ulozi Bože koju je ostvario u hrvatskom nagrađivanom ratnom filmu Broj 55 Kristijana Milića te Lada Szabo Kajfež koja će ovoga puta zbog prijateljske veze preuzeti i ulogu manekenke.

Program će voditi spisateljica Ingrid Divković odjevena u kreaciju Lade Szabo Kajfež. Revija se održava dan uoči Međunarodnog dana plavuša, a kako su obje kreatorice plavokose i ljevoruke bio je to dobar povod i za nesvakidašnji naziv revije dok je sedam, broj kreacija, odabran u čast legendarnom naslovu špageti westerna ‘Sedam veličanstvenih’, a sat događanja po filmu Točno u podne. Autorice su plavokose, u žargonu rečeno plavuše, te se u svakom pogledu dobro zabavljaju stoga ne treba čuditi niti naziv revije kao ni vrijeme održavanja. Revija je stoga i tempirana u vrijeme riječke špice u Rijeci a ne u večernjim satima kako to inače biva. Velika je vjerojatnost da će tijekom intermezza na reviji past i pokoji vic o plavušama. Što je i za očekivati….

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!