Ljubavna komedija „Uvijek će nam ostati ljubav“ u centru Gervais

U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem i nevjerojatnom scenskom međusobnom privlačnošću Jelena Miholjević i Dražen Čuček.

Rijeka – Najnovija predstava Teatra Rugantino „Uvijek će nam ostati ljubav“ čija je pretpremijera održana 22. listopada u Lisinkom, gostuje ovog petka, 13. studenog s početkom u 20 sati u opatijskom centru Gervais. Beskrajno duhovita, neodoljivo zabavna, pomalo cinična, topla, satirična ljubavna komedija prema odličnom tekstu Miloša Radovića, sjajno se poigrava muško-ženskim odnosom. U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem i nevjerojatnom scenskom međusobnom privlačnošću Jelena Miholjević i Dražen Čuček.

Medo je inertni, neuhvatljivi sredovječni sveučilišni profesor, sklon izbjegavanju odgovornosti s duboko ciničnim pogledom na sve ljudsko, a Jelena je vesela žena, puna života, koja zagazivši duboko u četrdesete, čvrsto odlučuje njihovu dvadesetogodišnju vezu pretvoriti u brak. Nestrpljivo čekaju kuma kako bi krenuli zajednički život okruniti brakom. Medo u tih pet minuta do dvanaest nudi – probu braka?!? Unutar tih „pet probnih minuta“ duhovito se nižu prizori iz njihovog bračnog života (u kojima idila puno puta ostaje poražena realnošću), lijepe i ne tako lijepe strane roditeljstva, mnoštvo trenutaka u kojima im je odnos na kušnji zbog različitih muško-ženskih percepcija istih situacija…

„Uvijek će nam ostati ljubav“ priča je o njihovim, a svima tako prepoznatljivim prolazima/provlačenjima kroz labirinte ljubavi i braka.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 60 kuna (popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija uz predočenje dokaza o statusu umirovljenika/studenta). Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr.

Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

error: Content is protected !!