ODGOĐENO Lovranske igre i ribarska fešta uz Grooverse i Maura Staraja & La Bandu ovog petka na mulu

Grooversi

Zbog najave loših vremenskih prilika organizatori su bili primorani odgoditi manifestaciju najavljenu za ovaj petak, 22. lipnja.

Lovran – Lovranske igre, natjecanje u tradicionalnim ekipnim igrama kao šta su potezanje konopa, skakanje u vrećama, nošenje kašeta i brojne druge održat će se ovog petka, 22. lipnja od 15 sati na lovranskom mulu.

Mauro Staraj

Za one koji nemaju volje znojiti se na ljetnim temperaturama organizatori su pripremili natjecanje u mori japanese te briškuli i trešeti (briškula počinje u 10, a mora u 13 sati). Kako su napomenuli organizatori, Lovranske igre sadržavat će šest igara od toga dvije u moru, ekipe moraju sačinjavati šest članova s minimalno dvije djevojke. Osigurane su bogate nagrade, hrana i cuga za sve ekipe, a kotizacija je 120 kuna po ekipi.

Nakon proglašenja najboljih, slijedi vrhunska glazbena poslastica uz Grooverse i Maura Staraja i La Bandu te bogata gastronomska ponuda.

Uz već poznat repertoar Maura i La Bande, Grooversi su novo ime na našoj sceni. Iza sebe imaju nekoliko zapaženih nastupa, a svirka u Lovranu bit će im prva postaja ovoljetne turneje. Dodatne detalje i prijave možete saznati na 095/39-888-34 (Dalibor), dok će se prijave za kartaške igre vršiti na licu mjesta.

Dan kasnije na rasporedu je 9. regata tradicijskih barki za trofej „Nino Gasparinic“.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!