Lovranski IDS-ovci u pohodu na mjesne odbore

lovran…članovi IDS-a će se natjecati u sva četiri mjesna odbora u Lovranu…
…program su predstavili Mario Krizmanić, Toni Družeta, Višnja Marinčić i Vesna Babić…

Lovran – Ove nedjelje održavaju se izbori za četiri mjesna odbora na području Lovrana – Bahova, Rezine, Lovranšćinu i Medveju – a na jučerašnjoj konferenciji za novinare članovi IDS-a Lovran najavili su svoj izlazak na svim biračkim listićima. Želja im je, kažu, obnoviti rad mjesnih odbora i postaviti njihove predstavnike u službu građana na rješavanju svakodnevnih problema.
– MO Lovranšćina dosad je slabo funkcionirao, jer se u četiri godine sastao samo 17 puta. Upravo zbog toga, da obnovimo rad mjesnog odbora, odlučili smo izići s listom mladih ljudi koji su još politički neiskvareni i puni mladenačkog elana, kazao je predsjednik IDS-a Lovran i nositelj liste za MO Lovranšćina Mario Krizmanić. Dodao je kako se na svakim izborima događa situacija da pojedini članovi IDS-a napuštaju stranku i izlaze na izbore samostalno, no i kako ne vjeruje da će im to stvoriti velike probleme na području Lovranšćine jer se radi ”o listama za jednokratnu upotrebu”.
– Vjerujemo da ćemo osvojiti povjerenje mještana i dobiti većinu i predsjednika u Mjesnom odboru Bahova, kako bismo taj mjesni odbor pretvorili u servis građana, odnosno mjesto na kojem se mogu obratiti za rješavanje svojih problema – od komunalne problematike, do nerazvrstanih cesta, kazala je nositeljica liste za MO Bahova Višnja Marinčić. Dosadašnji predsjednik MO Medveja Toni Družeta naglasio je kako se za ove izbore stvorila “prirodna koalicija SDP-IDS” koja će nastaviti s kvalitetnim radom u mjesnom odboru.
– Pokrenut ćemo rad mjesnog odbora Rezine koji u posljednje četiri godine nije saživio, jer sigurno je da postoji duga lista problema građana koji se trebalu riješiti, kazala je nositeljica liste IDS-a za MO Rezine Vesna Babić.
Davor Žic / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Izbori za mjesne odbore @ Lovran