LRH: Audicija za turističke animatore @ Opatija

animatori-lrh_sm…pozivamo mlade, otvorene, odgovorne i talentirane osobe, sposobne i nasmijane voditelje animacijskih timova…
…u nastavku saznajte što sve traže od budućih animatora, ali jednako tako i radne uvijete koje nude…
…zamolbe za posao sa životopisom i fotografijom šaljite do 16. siječnja 2012…

Opatija – Odjel ‘Animacija i zabava’ Liburnia riviera hotela raspisuje natječaj za turističke animatore i plesače. U natječaju traže nove mlade snage na radno mjesto turističkog animatora za sezonu 2012., koji će raditi u jednom od hotela; u Opatiji, Lovranu i Mošćeničkoj Dragi, u kojima se realizira animacijski dnevni i večernji program, tj. aktivnosti za djecu i odrasle.
– Ovim putem pozivamo mlade, otvorene, odgovorne i talentirane osobe, sposobne i nasmijane voditelje animacijskih timova, dječje animatore, sportske animatore i plesače da se pridruže L’entertainment timu, poručili su u dopisu.
U nastavku saznajte što sve traže od budućih animatora, ali jednako tako i radne uvijete koje nude.
Tražimo: imate između 18 i 30 godina; imate minimum srednjoškolsko obrazovanje; pored engleskog služite se barem još jednim stranim jezikom (njemački, francuski, talijanski, ruski..); imate ritma, plesnog iskustva; otvoreni ste i pričljivi; kreativni ste i imate smisla za detalje; prilagodljivi ste i snalažljivi; zdravi ste i u dobroj ste fizičkoj formi; brzo učite i spremni ste na izazove; volite se zabavljati i zabavljati druge; volite djecu i rad s ljudima; nemate strah od javnog nastupa; imate sličnog radnog iskustva i predani ste poslu i odgovorni.
Radni uvjeti: stimulativna primanja; sezonski rad na određeno vrijeme, minimum 3 mjeseca u ljetnoj sezoni; mogućnost rada na studentski ugovor; osigurani smještaj i hrana; osigurana kompletna radna uniforma; besplatna stručna edukacija i mogućnost usavršavanja; mogućnost napredovanja i mogućnost cjelogodišnjeg rada.
Zamolbe za posao sa životopisom i fotografijom šaljite do 16.siječnja 2012. na animacija@liburnia.hr ili donesite osobno u sjedište LRH-a.

Liburnija.net: Animatori LRh na djelu...

Liburnija.net: Animatori LRh na djelu...


Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!