LRH dobitnik nagrade CBTour 2012 za rebranding kompanije

Nagrade Croatian Business Tourism za najkreativnije i najinovativnije turističke projekte u 2012. godini

LRH u svom sastavu ima najstarije hotele na Jadranu poput Kvarnera i Imperiala koji imaju svoj karakter, povijest, šarm. Izazov je bio zadržati duh Opatije i njezinu više od 160 godina dugu povijest, a istovremeno prilagoditi identitet novog branda i ponudu suvremenima gostima i trendovima na međunarodnom turističkom tržištu, kazao je Giorgio Cadum.

Opatija – Liburnia Riviera Hoteli dobitnik su nagrade za najbolji poslovni proizvod koju dodjeljuje CBTour – Croatian Business Tourism za najkreativnije i najinovativnije turističke projekte u 2012. godini. LRH je nagradu dobio za projekt rebrandinga kompanije i stvaranje novog turističkog branda Remisens. Član Uprave za prodaju i marketing Giorgio Cadum preuzeo je nagradu 27. rujna u hotelu Palace u Zagrebu.

Povodom nagrade Cadum je istaknuo da je proces rebrandinga bio izazov budući da LRH u svom sastavu ima najstarije hotele na Jadranu poput Kvarnera i Imperiala koji imaju svoj karakter, povijest, šarm. Izazov je bio zadržati duh Opatije i njezinu više od 160 godina dugu povijest, a istovremeno prilagoditi identitet novog branda i ponudu suvremenima gostima i trendovima na međunarodnom turističkom tržištu, kazao je.

Nakon provedenog javnog natječaja za dodjelu treće po redu prestižne godišnje nagrade CBTour – Croatian Business Tourism – za najkreativnije i najinovativnije turističke projekte, grupacija Energo Media Servis (uključujući Društvo inovatora Sigma koje je i objavilo tekst javnog natječaja) dodijelila je nagradu CBTour 2012. u ukupno devet kategorija za pravne osobe i jednoj studentskoj kategoriji. Dodijeljena je i posebna nagrada ukupnom pobjedniku natječaja u 2012. godini za istaknuti nacionalni doprinos održivom razvoju turizma i to na temu Svjetskog dana turizma “Turizam i održiva energija: Napajanje održivog razvoja”.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net