LRH predstavila web stranicu 'Vjenčanja u Opatiji'


Svrha nove web stranice je promovirati Opatiju kao romantičnu destinaciju za organizaciju vjenčanja domaćih, ali i stranih gostiju, a povijesni hoteli u sklopu LRH daju doista idiličnu kulisu za organizaciju vjenčanja s daškom slavne prošlosti.
Opatija – Liburnia riviera hoteli na nedavno održanom Sajmu vjenčanja promovirao je novu web stranicu i novitete u organizaciji vjenčanja u svojim hotelima.
– LRH je na sajmu promovirao brojne novitete vezane uz organizaciju vjenčanja u Opatiji – u prvom redu predstavili smo novu web stranicu www.vjencanja-opatija.com – kao jedinstvenu web stranicu jedne hotelske kuće u široj regiji. Svrha nove web stranice je promovirati Opatiju kao romantičnu destinaciju za organizaciju vjenčanja domaćih, ali i stranih gostiju, a povijesni hoteli u sklopu LRH daju doista idiličnu kulisu za organizaciju vjenčanja s daškom slavne prošlosti. Na web stranici zainteresirani mladenci mogu pregledati sve lokacije za svoje vjenčanje, ponudu hrane i pića, dekoracije te sve što je potrebno za organizaciju najljepšeg dana u životu, kazala je Sanja Markušić, voditeljica korporativnih komunikacija u Liburnia Riviera Hotelima.
Također, na sajmu su budućim mladencima predstavljeni i noviteti u organizaciji vjenčanja u svojim hotelima u Opatiji i Lovranu.
– U ponudi imamo vjenčanje na novouređenoj terasi hotela Kvarner (uređenje će biti završeno na proljeće, a terasa će zasjati u novom ruhu) i na posebnoj, izdvojenoj terasi na krovu hotela Kvarner sa zapanjujućim pogledom na more; vjenčanje na bazenu i vrtu hotela Ambasador (koji će također do proljeća biti renovirani). Poseban paket pripremljen je za hotel Belvedere od 360,00 kn po osobi (uključuje svečanu večeru, piće, catering u parku pokraj hotela ili na terasi, dekoraciju restorana, rasvjetu i efekte te poklon – svadbenu tortu i presvlake). Novost je i organizacija svadbene svečanosti na plaži hotela i parku te organizacija cateringa na terasi hotela Palace-Bellevue: naime, zbog svoje lokacije hotel je idealno mjesto za organizaciju svadbenog cateringa prije odlaska u crkvu, te u hotelu Imperial koji tradicionalno ostaje popularno mjesto za vjenčanje u Zlatnoj dvorani sa daškom slavne kraljevske prošlosti. Za one koji se odluče za Lovran novost je i organizacija svadbene svečanosti uz kamin ili bazen u hotelu Excelsior u Lovranu ili u hotel Bristol kao idealnom mjestu za romantično vjenčanje na terasi (koja će do proljeća biti preuređena), a hotel uskoro dobiva i novih 25 romantičnih soba, dodala je Sanja Markušić, voditeljica korporativnih komunikacija u Liburnia Riviera Hotelima.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net