LRH: Predstavljanje posebne ponude @ Sajam vjenčanja

Za lakše snalaženje budućim mladencima pripremljena je i knjiga o vjenčanjima u LRH, atraktivni video materijali i opsežan foto album o vjenčanjima na opatijskoj rivijeri.

Opatija – Liburnia Riviera Hoteli i ove godine sudjeluju na Sajmu vjenčanja koji se održava 25. i 26. siječnja u sportskoj dvorani na Zametu. Predstavljanje će se održati na duplo većem izložbenom štandu no prošle godine i u suradnji s agencijom za vjenčanja Noi Due.

LRH budućim mladencima predstavlja ponudu vjenčanja u svojim hotelima te je za njih pripremio posebne pakete za vjenčanje čije se cijene kreću već od 360 kuna po osobi.

– Također, predstaviti ćemo sve traženija vjenčanja na otvorenome, a izdvajamo atraktivnu terasu hotela Kvarner, ali i krovnu terasu hotela Kvarner, vjenčanja u vrtu restorana Hortenzija u hotelu Ambasador i ona na terasi hotela Bristol u Lovranu. Za lakše snalaženje budućim mladencima pripremljena je i knjiga o vjenčanjima u LRH, atraktivni video materijali i opsežan foto album o vjenčanjima na opatijskoj rivijeri. Pozivamo sve buduće mladence da nam se pridruže ovoga vikenda na Sajmu vjenčanja u Rijeci, stoji u službenom dopisu.

[nggallery id=582]

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!