LRH u velikom plusu, otkazi u Upravi @ Opatija

Objavljena je informacija o opozivu dvoje članova Uprave – Darije Skansi i Roberta Ferlana, pa će na čelu hotelskog giganta odsad biti trojac Igor Šehanović kao predsjednik, te Dino Hrelja i Giorgio Cadum.

Opatija – Prema nekonsolidiranom revizorskom izvješću, objavljenom na stranicama Zagrebačke burze Liburnia Riviera Hoteli proteklu su godinu završili sa 16,5 milijuna kuna dobiti, što je gotovo pet puta ili 500 posto više nego što je tvrtka ”zaradila” u 2011. godini. Ako dobit bude podijeljena dioničarima, ”prihod” po dionici iznosit će oko 55 kuna, a treba podsjetiti da su vlasnici 25 posto plus jedne dionice četiri jedinice lokalne samouprave na Liburniji, koje bi u tom slučaju podijelile nešto više od 4,1 milijun kuna.

Usprkos pozitivnom poslovanju, dogodila se rekonstrukcija Uprave. Naime, također na Zagrebačkoj burzi, objavljena je informacija o opozivu dvoje članova Uprave – Darije Skansi i Roberta Ferlana, pa će na čelu hotelskog giganta odsad biti trojac Igor Šehanović kao predsjednik, te Dino Hrelja i Giorgio Cadum.

Obavijest možete pročitati u nastavku teksta.

Sukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Burze, obavještavamo javnost da je dana 21. ožujka 2013.g. na svojoj 11. sjednici, Nadzorni odbor Liburnia Riviera Hoteli d.d.,Opatija, donio odluku, kojom prije isteka mandata opoziva imenovanje članice Uprave gđe Darije Skansi i člana Uprave g. Roberta Ferlana. Slijedom navedene odluke, Upravu Društva od dana 21. ožujka 2013.g. čine, predsjednik Uprave g. Igor Šehanović, član Uprave g. Dino Hrelja i član Uprave g. Giorgio Cadum.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!