LRH uskoro dobiva novog vlasnika: Najizgledniji kupac je kompanija koja je vlasnik tri opatijska hotela

…ilustracija…

Radi se o hotelskoj grupaciji OHM Group, vlasnicima hotela Bristol, Astoria i Opatija te hotela Apoksiomen u Malom Lošinju, koji su na korak do preuzimanja najveće kvarnerske hotelske korporacije.

Opatija – Liburnia Riviera Hoteli uskoro bi trebali dobiti novog vlasnika. Kako se neslužbeno može doznati, tri ozbiljna investitora trenutačno provode dubinsko snimanje tvrtke te se očekuje da bi jedan od njih uskoro trebao predati i ponudu za otkup većinskog paketa.

Iako nije javno objavljeno tko su potencijalni kupci, a u Nadzornom odboru tvrde kako trenutačno nema nikakvih informacija o prodaji LRH, doznajemo da je u ovom trenutku najzainteresiranija kompanija koja je već neko vrijeme prisutna u opatijskom turizmu.

Radi se o hotelskoj grupaciji OHM Group, vlasnicima hotela Bristol, Astoria i Opatija te hotela Apoksiomen u Malom Lošinju, koji su na korak do preuzimanja najveće kvarnerske hotelske korporacije. Ova informacija nema službenu potvrdu, ali je potvrđena iz nekoliko međusobno neovisnih, pouzdanih izvora.

Dodatna potvrda da je preuzimanje tvrtke gotovo pa dogovoreno, kako tvrde upućeni u zbivanja u toj hotelskoj kući, jest i (ne)očekivani odlazak direktora Igora Šehanovića, koji je imao zadaću restrukturirati tvrtku i ostati na njenom čelu do prodaje.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!