Lungomare zatvoren u cijeloj dužini zbog velikih oštećenja – Krenula sanacija posljedica juga @ Opatija

Zatvoren je i promet Obalom Frane Supila na kojoj se saniraju oštećenja.

Opatija – Zbrajaju se štete koje su noćas nastale uslijed olujnog juga. Na opatijskom području najviše je stradalo Volosko. Gotovo cijelom dužinom Obale Frana Supila oštećeni su kolnik i pločnik, na jednom dijelu prometnice nastao je odron. Promet Obalom Frane Supila je zatvoren. Velike su štete zabilježene i na šetnici Lungomare. Trenutno je zabranjen prolazak šetnicom u cijeloj dužini. Sve su gradske i komunalne službe na terenu i sanacija je šteta u tijeku.

Tijekom noći zbog olujnog su juga djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija na teren izašli dvadesetak puta, ponajviše zbog strušenih stabala ili odlomljenih grana na prometnicama, bilo je i nekoliko poplavljenih zgrada u središtu grada. Mnogi građani nastale štete još prijavljuju, tako da će se konačni zbroj šteta moći utvrditi naknadno.

– Molimo građana da se pridržavaju uputa dežurnih službi te da do potpune sanacije nastale štete ne prolaze šetnicom Lungomare zbog vlastite sigurnosti. Isto tako, molimo građane za strpljenje, nastale štete bit će otklonjene u najkraćem mogućem roku, javili su iz opatijske gradske uprave.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net