M. E. R. D. A. Unmasked @ Mali Quorum – OTKAZANO

“Dragi ljudi, primorani smo Vam priopćiti lošu vijest: Odgađamo party do daljnjega zbog tehničkih razloga. :/ U ponedjeljak ćemo znati više informacija o slijedećem datumu – pratite nas na stranici i eventu… Žao nam je! 🙁 Pozdrav! – službena izjava organizatora Nikice Karasa…

Volosko – Zbog izrazito pozitivne atmosfere koju smo svi zajedno generirali na prošloj MERDI, te usmenim pohvalama posjetitelja po završetku partya i učinaka koji su premašili naša očekivanja, odlučili smo vam prirediti reprizu s nekim malim izmjenama i dopunama, kazao je Nikica Karas, te ujedno najavio i termin održavanja. Tako će se M. E. R. D. A. Unmasked održati ovog petka, 22. veljače, s početkom u 21 sati, u Malom Quorumu.

– Pošto je Pust 2013. završio, a zle smo duhove iz prošle godine otjerali i pokopali, repriza će se odvijati bez maski, osim ako se netko stvarno želi maskirati – takva je inicijativa uvijek dobrodošla! Kod nas je sve dozvoljeno i nitko vas neće ”krivo“ gledati, zato budite što jeste s maskama ili bez – dobri, veseli i nasmijani ljudi i pridružite nam se u posljednjem opatijskom utočištu i modernom, ritualnom, kolektivnom plesu da otjeramo još ovo malo zime što je ostalo, dodao je Karas.

Na unmasked MERDI nastupiti će Tom Jay (Underground Sky, Aquarius Records, Thorntree Records), Danny Glavan (Dbeatzion Records, Composure Records UK), Ko Mar (Sound Lab, Dancefloor Killer Records) dok će kao posebni gosti nastupiti Rosho (Underground Sky, Aquarius Records, Thorntree Records) i CareAss (live on djembe).

Sponzor eventa je tvrtka “SUZA-T.B.” d.o.o., dok upad iznosi 20/30 kuna.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!