VIDEO: Majke otkazale nastup na Barufama

barufe_sm1Opatija – Opatijske Barufe 2010,.najveći liburnijski festival na frišken zrake, održat će se ovaj vikend 21. i 22. svibnja, s time da zagrijavanje počinje već sutra. Naime, sutra će na uvertiri Barufa, u suradnji s udrugom Kulturni front, nastupiti Damir Avdić koji će s početkom u 20:00h na Ljetnoj pozornici održati besplatan koncert i time otvoriti Opatijske Barufe 2010.
A sad povratak na problem Majki i to s copy/paste objavom koji su nam poslali organizatori.
Loša vijest: Majke neće nastupiti na ovogodišnjim Barufama. Većina je vjerojatno upoznata s problemima koje je frontman Majki ,Goran Bare imao u proteklih mjesec dana. Budući da je promocija za festival krenula puno prije tih problema, a vijest smo dobili jučer, našli smo se u problemu jer Majke su zasigurno jedan od bendova koji je privukao najviše interesa publike pa imamo obavezu taj nedostatak nadoknaditi.
Dobra vijest: Barufantima je upomoć uskočio jedan od najvećih bendova u regiji! Oni su dugogodišnji prijatelji festivala i pripremaju koncert iznenađenja za sve posjetioce Barufa. Koji?! Nek ostane iznenađenje! Ali, očekujte odličan show i spektakularan nastup .
A Majke?!
Budući da njihovim fanovima ništa ne može zamijeniti nedostatak njihovog omiljenog benda u dogovoru s njihovim managementom priprema se njihov besplatni koncert u Opatiji u novom terminu kojim će se odužiti za dva propuštena koncerta u našem gradu!
Za spektakularan doživljaj ostaju Vam: Kawasaki 3P, Jinxi, Peter And the Tests Tube Babies, KUD Idijoti, Pips Chips And Video Clips, One Piece Puzzle, Repetitor, Zinedin Zidan i mnogi drugi….

Majke- Mene ne zanima

Ivan Mellor