Mala liga u trčanju @ Matulji

rival_kastavMatulji – Ove subote, 20. ožujka u Matuljima, s početkom u 10 sati, kreće predzadnje, sedmo kolo “RIVAL MALE LIGE U TRČANJU”. Startno-ciljna pozicija je trg ispred Općine Matulji, a utrka će se odvijati kružno na stazi po parku, te ispred Osnovne škole ”Dr. Andrija Mohorovičić” .
Utrke su namijenjene djeci od prvog do osmog razreda osnovnih škola Primorsko-goranske županije, a u subotnjoj utrci očekuje se oko 100 natjecatelja iz petnaestak osnovnih škola iz Općine Matulji, Grada Rijeke, Općine Čavle, Grada Kastva, Općine Viškovo, Mošćeničke Drage, Lovrana, Kostrene, Delnice, Bakra…
– Ova utrka se po prvi puta odvija na području Općine Matulji u organizaciji Triatlon kluba “Rival” te suorganizatora Općine Matulji, Akcije mladih i suradnju osnovnih škola Općine Matulji. Cilj ove manifestacije je promocija sporta, zdravog načina življenja te uključivanja što većeg broja mladih u sportske aktivnosti, pa pozivamo sve mlade da se prijave u što većem broju, a prijave kreću već od 9 sati ispred Općine Matulji.
Također, pozivamo sve posjetitelje da u što većem broju podrže ovu manifestaciju te čestitaju mladim sportašima na proglašenju pobjednika, kazala je zamjenica matuljskog načelnika Eni Šebalj.
Proglašenje pobjednika:
11 i 15 sati za mlađe uzraste
13 i 45 sati za starije uzraste.
Davor Žic

error: Content is protected !!